Tretja sobota v septembru

6

Tradicionalni septembrski piknik stanovalcev in  njih svojcev je za nami. Niti vreme, niti malce gneče nam ni moglo pokvariti še ene uspešne izvedbe tega velikega dogodka.  Stanovalci so bili zadovoljni, kuhinja in ostalo osebje doma, so se na vso moč trudili, da je bilo vse kot mora biti, obenem pa velika pohvala tudi svojcem, prijateljem in znancem.

Uvodnemu nagovoru direktorice in gospe socialne delavke je sledil domski pevski zbor, nastopili so člani domske plesne skupine, Marija Zver iz Dokležovja nam je prebrala nekaj iz naših logov, pred publiko pa sta stopila tudi Darja in Mario in zapela znani melodiji. Povezovalec programa na cimbalah je bil Andi Sobočan, kot glavna točka letošnjega srečanja pa je bil nastop zbora medicinskih sester in zdravstvenih tehnikov Pomurja.  Odprta je bila tudi razstava slik prostovoljke Teje Totić, ki so si jo navzoči, predvsem pa nekateri stanovalci z velikim veseljem ogledali.

In ne čisto nazadnje…

Izšle so nove Kapljice, domski časopis, ki vsebuje veliko branja in slik o življenju  v domu Janka Škrabana in v njegovi okolici. Hvala vsem, ki ste kakorkoli pripomogli, da smo se imeli lepo in nepozabno.