Silvestrovanje na pragu 2018

40

Priprave so tekle skozi ves veseli december. Občasno smo se morali konzultirati glede prostega termina, da je lahko vsak vodja povadil s člani svoje zasedbe.
Veliko domsko silvestrovanje je tudi letos potekalo malo prej, da smo lahko bili vsi prisotni. Letošnja novost je bila dramska sekcija Doma Janka Škrabana, ki je odlično odigrala premierno predstavo ” Kako so v domu dobili novega stanovalca”. S petimi plesnimi točkami se je predstavila domska plesna skupina ter pevski zbor, ki se je prav tako odlično odrezal. Manjkati ni smela niti zimzelena Bela snežinka, niti Silvestrski poljub, ko so na oder stopili zaposleni z direktorico na čelu. Za gurmanska pričakovanja na obloženi mizi pa so poskrbele naše vrle kuharice.
Tradicionalni ognjemet je bil letos še posebej spektakularen, ogledate pa si ga lahko tudi na spletu. (Na portalu youtube, za kar se zahvaljujemo gospodu Milanu Skledarju) Zadovoljni in polni vtisov smo nazdravili, poklepetali in tudi zaplesali. Bilo je nepozabno, kot leto 2017!