Novice

Velika noč

Želimo Vam blagoslovljene velikonočne praznike,
polne vere, upanja in ljubezni.
Naj Vam osrečujoča zavest Kristusove zmage nad smrtjo
vlije novega upanja in poguma za jutrišnji dan.

 

Stanovalci in zaposleni Doma Janka Škrabana

Od nedelje, 2. 4. 2022, do torka, 11. 4. 2023, vabljeni na ogled Velikonočne razstave v Domu Janka Škrabana, ki so jo pripravili Župnijska Karitas Beltinci, OŠ Beltinci, Vrtec Beltinci, Srednja Zdravstvena šola Murska Sobota, Turistično društvo Beltinci, Turistično društvo Gančani, skupine za samopomoč Lan Ižakovci in Dom Janka Škrabana.
Vstop je skozi stranski vhod v dnevni center.


Vabljeni k ogledu!

Obveščamo vas, da bodo obiski stanovalcev v Domu Janka Škrabana v soboto, 8. 10. 2022, možni samo v nujnih primerih oz. za najožje svojce, in sicer
med 9. in 14. uro.

Hvala za razumevanje.

Spoštovani obiskovalci, svojci!

Upoštevajoč aktualne epidemiološke razmere vas obveščamo, da se je za obiske stanovalcev potrebno vnaprej najaviti. Obisk je omejen na največ 2 obiskovalca sočasno.
Vljudno vas naprošamo, da na obiske prihajate zdravi in brez simptomov okužb.
V kolikor ste bolani ali imate znake okužbe vas naprošamo, da nas o tem pred obiskom obvestite, da poiščemo drugačen način, kako vam lahko omogočimo stik s stanovalcem v domu.
Naprošamo vas, da se pri prihodu v dom najprej oglasite na recepciji doma, kjer poste prejeli nadaljnje napotke in navodila o poteku obiska.
Prav tako vas pozivamo, da za zagotovitev čim večje zaščite pred okužbo pri obisku doma:

  • pri gibanju in zadrževanju v vseh prostorih v notranjosti doma uporabljate zaščitno kirurško masko tipa IIR oziroma zaščitno masko z višjo stopnjo zaščite (FFP2...),
  • upoštevate higieno in razkuževanje rok in
  • vzdržujete varno fizično razdaljo, kjer je to mogoče.

Hvala za razumevanje.

Prosimo in svetujemo, da se na obiske še naprej najavljate in prihajate zdravi ter v manjšem številu.
V izogib vnosu virusa SARS-CoV-2 in posledično okužbam s COVID-19 Vas vljudno prosimo, da si ob obisku namestite zaščitno masko.
V kolikor ste bolani ali imate znake okužbe se pred obiskom raje posvetujte s koordinatorico zdravstvene nege, kako vam lahko na drugačen način omogočimo stik z vašim svojcem v domu.

Hvala za razumevanje.

Z dnem 31. 5. 2022 prenehal veljati Odlok o začasnih ukrepih za preprečevanje in obvladovanje okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19 (Uradni list RS, št. 75/22).

Skladno s tem vas obveščamo, da uporaba zaščitnih mask ni več obvezna, še naprej pa svetujemo dosledno razkuževanje rok.

Vljudno vas prosimo, da na obisk prihajate zdravi in da priporočene ukrepe upoštevate.

 

Seštevamo, odštevamo, naštevamo besede, rešujemo uganke in razmišljamo ter tako krepimo možgane!

Današnji dan smo si popestrili s kegljanjem. Konkurenca je bila kar huda.

Dom Janka Škrabana

kot dom za starejše v Beltincih deluje že od leta 2008 in je zasebni dom s koncesijo. V domu, ki je opremljen z ljubeznijo, upanjem in optimizmom stanuje 85 stanovalcev. Delo s starejšimi ljudmi je zelo zahtevno, a hkrati tudi zelo lepo.

 

tocka dem

Copyright © 2021 Dom Janka Škrabana. Vse pravice pridržane.